Ύψιστη τιμή για την Ελένη Βλάσση, για το ‘’Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards ” και για το “Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards’’ η πρόσκληση στο Φεστιβάλ των Καννών.

«Χρυσή» προσκεκλημένη στο Φεστιβάλ των Καννών, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια, Ελένη Βλάσση. Είναι τεράστια τιμή για το Λασίθι , την Κρήτη και την Ελλάδα, η συμμετοχή του ‘’Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards ” και του “Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards’’, σε μία από τις πιο φαντασμαγορικές και λαμπερές διοργανώσεις του παγκόσμιου κινηματογράφου και πολιτισμού.

Το Φεστιβάλ των Καννών, άνοιξε την αυλαία του εχθές. Η κυρία Ελένη Βλάσση, υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Λασιθίου, έστειλε αντιπροσωπεία της προκειμένου να παραστεί στο Φεστιβάλ των Καννών. 

Λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων της, ενόψει και της υποψηφιότητας της στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου, η κυρία Βλάσση θα έχει την δυνατότητα να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ των Καννών, μετά το τέλος της εκλογικής αναμέτρησης , προκειμένου να εκπροσωπήσει και η ίδια με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα , σε αυτήν την παγκόσμιας ακτινοβολίας λαμπερή διοργάνωση.

Είναι τεράστια τιμή για την Ιεράπετρα, για το Λασίθι και για την Κρήτη η συμμετοχή αυτή, η οποία προσφέρει ακόμα μια σημαντική θέση στις σελίδες της τοπικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της τουριστικής ανάπτυξης του τόπου.

CANNES FILM FESTIVAL 1

MARCH DU FILM 1

CHRYSEAS BOOTH 8

ΦΩΤΟ ΚΑΝΝΕΣ Ι21CANNES FESTIVAL 4