Ανακοινώνουμε την λειτουργία της διαδικτυακής μας πλατφόρμας με τις ONLINE Προβολές του Φεστιβάλ. Όλες οι προβολές είναι διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο, από σήμερα Δευτέρα 08 Αυγούστου έως και τις 20 Αυγούστου. Για την πρόσβασή σας είναι απαραίτητο να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας (Εγγραφή χρήστηΔιαδικτυακές Προβολές - Οδηγός). 
Οι εγγραφή είναι δωρεάν. 

Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε με τα στοιχεία εγγραφής σας, θα εμφανιστεί στο μενού της ιστοσελίδας η επιλογή «ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ» μέσω της οποίας θα μπορείτε να δείτε τα ντοκιμαντέρ και τις ταινίες μυθοπλασίας του "9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards" και του "3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards".

Μπορείτε επίσης να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας Ντοκιμαντέρ και τις αγαπημένες σας Ταινίες Μυθοπλασίας από το Μενού Διαδικτυακές Πρόβολές , Ψηφοφορία Κοινού. Η πρόσβαση στο μενού είναι εφικτή μετά απο την Εγγραφή Χρήστη και αφού συνδεθείτε με τον όνομα χρήστη και τον κωδικό σας. Αν είστε ήδη μέλος της σελίδας μας και δεν θυμάστε τον κωδικός σας, μπορείτε να κάνετε ανάκτηση κωδικού στο email σας ή να εγγραφείται ξανά με νέο λογιαριασμό email σε περίπτωση που δεν εχετε πρόσβαση στο παλιό. 

Για τεχνική υποστήριξη επικοινωνήστε με την τεχνική μας ομάδα στο