| Προηγούμενη σελίδα | Επιστροφή στην αναζήτηση |

Sekuritas

Μυθοπλασία | 2019 | ΕΓΧ | 1ω 57λ

Σύνδεσμος έργου


Περίληψη

Το συγκρότημα γραφείων Studer&Sons δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερο, ούτε καν παρήγαγε οτιδήποτε ενδιαφέροντος ή σημασίας. Αλλά τώρα, λίγο πριν κατεδαφιστεί, το κτίριο εκφράζει μια τελευταία επιθυμία... μια ιστορία ΑΓΑΠΗΣ, μια που επικεντρώνεται γύρω από τις έννοιες της επιθυμίας και της ασφάλειας, και μια μικρή μελωδία που διατρέχει ολόκληρο τον ιστό του κτιρίου. Έτσι, όταν το σκοτάδι πέφτει και όλα σιωπούν, οι ζωές ρουτίνας όσων βρίσκονται μέσα στα τείχη του αστράφτουν σαν παραμύθια, ανοίγοντας το δρόμο για να ξεδιπλωθούν οι προσωπικές τυχαίες συναντήσεις.
Το κτίριο επιλέγει συνειδητά τους πιο περίεργους, πιο δύστροπους, κλειστούς και απρόσιτους ανθρώπους για την τελευταία του ιστορία αγάπης, εκείνοι οι άνθρωποι που δουλεύουν τη νύχτα:
- η μυστηριώδης νυχτερινή ρολόι στις μοναχικές της βόλτες, αγκαλιάζει το ζεστό μπόιλερ και παλεύει με μια επιτακτική επιθυμία που δεν μπορεί να εξηγήσει,
- η ξένη καθαρίστρια, που τρίβει με μανία το δεύτερος όροφος για να απαλλαγεί από τη βρωμιά και τα σημάδια του παρελθόντος του,
- η μπερδεμένη γραμματέας που επιστρέφει στο ανοιχτό γραφείο της επειδή ξέχασε κάτι,
- ο γκρινιάρης σεφ κυνηγά τη φήμη και την αθανασία στην καντίνα ως πειραματίζεται με μια νέα συνταγή,
- και το λιγομίλητο αφεντικό κάνει πρόβα στον αποχωρισμό του μπροστά σε μια άδεια σειρά από καρέκλες.
Είναι ένας κόσμος στον οποίο όλα φαίνονται να συνδέονται - τα φώτα, οι ήχοι, οι μελωδίες – ενώ οι συναντήσεις και ρ Οι σκέψεις συνθέτουν ένα νυχτερινό καλειδοσκόπιο λαχτάρας, μοναξιάς και ελευθερίας.


Σκηνοθέτης: Carmen Stadler
Έίδος: Μυθοπλασία
Έτος ολοκλήρωσης: 2019
Χώρα προέλευσης: Ελβετία

Φωτογραφίες

Τρέιλερ

Συντελεστές

Σκηνοθέτης

Σεναριογράφος

Δραματουργία

Δ/νση Φωτογραφίας

Ενδυματολογία

Μακιγιάζ

Οργ. Παραγωγής

Παραγωγός

Πρωτότυπος ήχος

Συνθέτης

Σχεδ. Ήχου

Τραγούδια

Υπεύθυνος Κάστινγκ

Φωτιστής

Επιστροφή στην αναζήτηση
Προηγούμενη σελίδα