| Προηγούμενη σελίδα | Επιστροφή στην αναζήτηση |

Never Ask Why

Ντοκιμαντέρ | 2022 | ΕΓΧ | 20λ

Σύνδεσμος έργου


Περίληψη

Το ανεκπλήρωτο όνειρο ενός νεαρού οπαδού ποδοσφαίρου έγινε ο καταλύτης για να βοηθήσει στην επίτευξη των ονείρων των ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών κάτω των 15 ετών που προέρχονται από πολύ φτωχές και υποσιτισμένες οικογένειες, που αγωνίζονται να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες.
"Ποτέ μην ρωτάς Γιατί» είναι το ταξίδι του Jishnu Mitra και πώς τα όνειρά του έδωσαν ελπίδα σε περισσότερα από 250 παιδιά στο Δελχί και την Καλκούτα της Ινδίας. Είναι η ιστορία του 1ου έτους του Ιδρύματος Jishnu Mitra, όπου τα παιδιά έπαιξαν κάτω από το πανό της "Dream Team" στο U-15 Delhi Youth League.
Αυτό το σύντομο ντοκιμαντέρ εξερευνά τον αντίκτυπο των ποδοσφαιρικών ιδρυμάτων στο το αθλητικό οικοσύστημα στην Ινδία. Ενώ εξερευνά τα θέματα της φιλοδοξίας, της αποτυχίας, του πνεύματος της ζωής και της αγάπης για «το όμορφο παιχνίδι» του ποδοσφαίρου, η ταινία είναι μια γιορτή της ελπίδας, η επίδειξη του αληθινού ανθρώπινου πνεύματος και της θλίψης που φέρνει τους ξένους κοντά για έναν ευρύτερο σκοπό.
Τα παιδιά δεν κέρδισαν το πρωτάθλημα, αλλά κέρδισαν τις καρδιές και τα μυαλά όλων με το στυλ παιχνιδιού τους και το πάθος τους για το όμορφο παιχνίδι.
Το "Never Ask Why" είναι ένα έργο παρθενικού πάθους από τον νεοσύστατο οίκο παραγωγής «Τρώγοντας πατάτες». Η ταινία σκηνοθετείται από τον Saurabh Dubey, τον συνιδρυτή του Eating Potatoes, ο οποίος είναι επίσης ένας καταξιωμένος μουσικός, ράπερ και στιχουργός.


Σκηνοθέτης: Saurabh Dubey
Έίδος: Ντοκιμαντέρ
Έτος ολοκλήρωσης: 2022
Χώρα προέλευσης: Ινδία

Φωτογραφίες

Τρέιλερ

Συντελεστές

Σκηνοθέτης

Σεναριογράφος

Δ/νση Φωτογραφίας

Μοντέρ

Μουσική

Επιστροφή στην αναζήτηση
Προηγούμενη σελίδα